Voimistelu

Lasten ryhmiin ei tällä hetkellä oteta uisia harrastajia.

Tuunaa oma harrastuksesi!

Voit valita haluatko käydä tunneillamme vain kerran viikossa, jolloin voit vaikkapa yhdistää kaksi eri harrastusta ja nauttia kummastakin samaan aikaan (Stellat). Vai haluaisitko keskittyä voimisteluun enemmän, käydä kilpailuissa ja harjoitella pitkäjänteisesti useamman kerran viikossa (Adellat ja Gisellat))? Vai haluatko tutustua useaan eri lajiin tutussa ryhmässä (Arabellat)? Nyt valinta on meillä mahdollista! Tuunaa oma polkusi!

VOIMISTELUN PERUSTEET

STELLAT, VOIMISTELUN ALKEET

~ryhmä on täynnä

Voimistelun alkeet (2016-2017 syntyneet), harjoitukset 1 x viikossa. Ryhmään otetaan uusia harrastajia.

5-6 -vuotiaiden voimistelijoiden ryhmä. Tavoitteena on voimistelun perusteisiin tutustuminen leikin ja tekemisen kautta kokoontuen kerran viikossa. Ryhmässä tutustutaan myös voimisteluvälineisiin.  Voimistelun alkeiden jälkeen voit valita oman voimistelijapolkusi; harrastaa joukkue- tai rytmistä voimistelua, harrasteryhmässä tai kilpajoukkueessa.  Esiintymiskokemusta saadaan seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. Näytökseen hankitaan oma esiintymispuku, joka ei sisälly jäsenmaksuun.

Päävalmentajat: Iida Kauranen

Valmentajat: Rosa Apell, Kati Väljä

ARABELLAT, GYMMIX, uusi ryhmä!

~ryhmä on täynnä

Gymmix (2012-2014 syntyneet), harjoitukset 1 x viikossa. Toiveena on, että ilmoittautuvilta löytyvät voimistelun perustaidot esim. on harrastanut 1v mitä vaan voimistelulajia/balettia.

Tässä "Gymmix" - voimisteluryhmässä pääsee harrastamaan syyskaudella voimistelun eri lajeja perusvoimistelua unohtamatta. Lajeina ovat joukkuevoimistelu, telinevoimistelu ja akrobatiavoimistelu. Lisäksi pääsee kokeilemaan muitakin ei-voimistelulajeja, kuten cheerleadingiä ja parkouria. Keväällä teemme rennolla mutta sopivan tavoitteellisella meiningillä koreografian ja esiinnymme yhdessä Stara-tapahtumassa seuran esiintymisien lisäksi, eli tytöt pääsevät kokemaan myös esiintymisen elämyksiä. Huom! Stara-lisenssistä ja esiintymisasusta tulee pieni lisäkustannus, mutta pyrimme pitämään sen matalana n. 30-40 €.

Tervetuloa mukaan tähän rennon hauskaan uuteen voimisteluryhmään!

Päävalmentajat: Laura Lammi

Valmentajat: Mari Niinimäki

JOUKKUEVOIMISTELU (joukkuelaji)

ADELLAT, VOIMISTELUN PERUSTEET, uusi ryhmä!

~ ryhmä on täynnä

Joukkuevoimistelun esivalmennus (2013-2015 syntyneet), harjoitukset 2 x viikossa. Ryhmään otetaan uusia harrastajia. Ryhmään voi tulla mukaan, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta voimistelusta.

Joukkuevoimistelun esivalmennus on 7-9 -vuotiaiden voimistelijoiden joukkue, mikä tähtää pidemmällä aikavälillä 8-10 -vuotiaiden kilpajoukkueeksi. Tavoitteena on vuoden aikana kehittää ilon ja opin kautta perusvoimistelutaitoja ja esiintymis- ja ilmaisutaitoja. Vuoden aikana myös harjoitellaan joukkueena toimimista sekä musiikin ja liikkeen yhdistämistä. Joukkue osallistuu syksyllä ja keväällä Suomen Voimisteluliiton stara-tapahtumiin. Lisäksi esiintymiskokemusta hankitaan seuran omissa tapahtumissa. Näytökseen hankitaan oma esiintymispuku. Puku ei sisälly jäsenmaksuun vaan se veloitetaan erikseen. Lisäksi stara-tapahtumiin tarvittava lisenssi ja osallistumismaksu on maksettava erikseen.

Päävalmentaja: Siiri Siukola

GISELLAT, VOIMISTELUN KILPAHARRASTE

~ ryhmä on töynnä

Joukkuevoimistelun kilpajoukkue Gisellat  (2011-2013 syntyneet), harjoitukset 2-3 x viikossa. Ryhmään otetaan aiemmin voimistelua harrastaneita.

Gisella on joukkuevoimistelun kilpajoukkue, joka harjoittelee vähintään kaksi kertaa viikossa. Joukkue kilpailee kaksi kertaa kaudessa 10-12 -vuotiaiden sarjassa, yhden kerran Stara-tapahtumassa ja seuran omissa tapahtumissa.  Harjoituksissa voimistelijat harjoittelevat voimistelun perustaitoja herkkyyskaudet huomioon ottaen. Harjoitusten sisältöön kuuluu mm. taitoharjoittelua, koreografian harjoittelua, leikkien ja kilpailuiden kautta taitojen opettelua ja ryhmässä toimimisen harjoittelua - voimistelun iloa unohtamatta.

Joukkueeseen voi pyrkiä ottamalla yhteyttä alla olevaan sähköpostiin. Joukkueeseen on mahdollista liittyä kesken kauden, mutta silloin kilpailuihin osallistuminen on mahdollista vasta seuraavalla kaudella. Joukkueeseen pääsyyn vaaditaan aiempaa voimistelutaustaa.

Kilpailuihin hankitaan oma esiintymispuku. Puku ei sisälly kausimaksuun vaan se veloitetaan erikseen. Lisäksi kilpailuihin tarvittava lisenssi, osallistumismaksu ja mahdolliset tuomarisakot on maksettava erikseen.

Päävalmentaja: Siiri Siukola

Valmentajat: Amanda Aaltonen ja Essi Säily

RYTMINEN VOIMISTELU (yksilölaji)

~ ryhmä on täynnä

Rytmisen voimistelun jatko, harjoitukset 3 x viikossa. Ryhmään otetaan uusia harrastajia .

Rytmisen voimistelun jatkoryhmä on 6-13 -vuotiaille voimistelijoille tarkoitettu ryhmä, joka harjoittelee tavoitteellisesti 3 kertaa viikossa.  Ryhmässä olevat voimistelijat kilpailevat kausittain luokka- ja välinekilpailuissa yksilöinä. Ryhmä esiintyy myös seuran tapahtumissa määrätyillä ohjelmilla tai yhteisellä ohjelmallaan. Harjoituksiin kuuluu mm. välinetekniikkaa, taitoharjoittelua, voima-, nopeus-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmään on mahdollista pyrkiä, jos on intoa rytmistä voimistelua kohtaan ja omaa hyvät perusvoimistelutaidot. Ryhmään voi tulla myös kesken kauden, mutta silloin kilpailemista saman kauden aikana harkitaan tapauskohtaisesti. Kilpailuihin hankitaan oma esiintymispuku. Puku ei sisälly jäsenmaksuun vaan se veloitetaan erikseen. Lisäksi kilpailuihin tarvittava lisenssi, osallistumismaksu ja mahdolliset tuomarisakot on maksettava erikseen.

Päävalmentaja: Reetta Viholainen

Valmentajat: Anni Nieminen, Elsa Ylönen

Jos sinulle tulee ryhmistämme kysyttävää, ole ihmeessä meihin yhteydessä tovoli.voimistelu@gmail.com, niin autamme mielellämme sinua oikean joukkueen valitsemisessa!