Hinnasto

ToVoLi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on tarjota monipuolisia ryhmäliikuntapalveluja Akaan ja lähikuntien asukkaille.

Yhdistystoimintaan kuuluu kiinteänä osana jäsenet sekä vuosikokoukset, joissa päätetään toiminnan päälinjat ja käsitellään seuran taloudellinen tilanne. Syyskokouksessa joulukuussa 2021 jäsenmaksun suuruuksi päätettiin 20€. Jokaisesta jäsenestään seura maksaa jäsenmaksun Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:lle.

Toiminnasta kerättävillä tuloilla pyritään kattamaan menot, jotka pyrimme pitämään minimissään. Toimiminen vuokratiloissa on suuri kustannus, mutta koemme että se on edellytys tämän laajuiselle toiminnalle. Seuramme ohjaajat ja johtokunta toimivat vapaaehtoisesti seuran hyväksi. Vuokran lisäksi kustannuksia syntyy koulutuksista, lisenssimaksuista sekä yleisesti seuran toiminnan ylläpidosta.

Voit liittyä jäseneksi jäsenrekisteriohjelma MyClubissa. Liittyminen ToVoLin jäseneksi ei velvoita sinua mihinkään.

Jäsenmaksun maksaneille jaetaan toimistolta jäsenkortti, jota vastaan voi ostaa aikuisten tunneille 10-kortit, kuukausikortit ja kausikortit. Ilmoittautuessasi ryhmään saat laskun jäsenmaksusta sähköpostiisi, voit maksaa sen verkkopankin kautta ja kuittia vastaan noutaa jäsenkorttisi sekä ostaa haluamasi kortin toimistolta. Voit myös laskua vastaan hoitaa maksun toimistolla käteisellä/Smartum-TYKY seteleillä ja saat kortin samalla.

Toimistolla maksut voi suorittaa käteisellä, MobilePaylla tai oman kännykän pankkisovelluksella. Pyydämme hoitamaan maksut ensisijaisesti arki-iltaisin seuran toimistolle, kiitos!

Osallistumismaksut aikuisten ryhmäliikuntatunneille ja -ryhmiin

Maksutnormaalihintaopiskelijahinta*
Jäsenmaksu, voimassa kalenterivuoden20€20€
10-kortti, voimassa 6kk40 €32€
Kuukausikortti40 €32€
Kesäkortti (voimassa 1.6.-21.8)60€60€
Ensimmäinen askel-ryhmä55€
LADY/SENIOR-ryhmä (syksy-kevät)                   30 €
Kertamaksu kesällä (1.6.-21.8.)5 €5 €
Kannatusjäsen (vuosi)70 €

* kortin voi ostaa toimistolta virallista ja voimassaolevaa opiskelijakorttia näyttämällä. Yläkouluikäisen on tarvittaessa pystyttävä toistamaan ikänsä.

HUOM!

Kävijöitä, aikuisia tai lapsia, ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten huolehdittehan että henkilökohtaiset vapaa-ajan vakuutukset ovat kunnossa mahdollisten tapaturmien varalta, kiitos!

Eikö henkilöstöetusi ole listallamme? Ota yhteyttä tovoli@gmail.com ja katsotaan, saammeko asian järjestymään!