Välineiden vuokraus

ToVoLi ry vuokraa kuntovälineitä

COVID 19-pandemiasta johtuen ToVoLin ryhmäliikuntatunnit keskeytetty. Tällä hetkellä myynnissä on etätuntipaketti, josta löydät lisätietoa täältä. Etätunteja varten voit vuokrata kuntovälineitä.

Toimi näin kun haluat vuokrata välineitä:

1. Täytä alla oleva lomake

2. Toimistotyöntekijämme on sinuun yhteydessä ja sovitte noutoajankohdan.

4. Ota mukaasi panttimaksu (20€), jäsenkortti sekä henkilöllisyystodistus noutotilanteessa esitettäväksi. Jos et ole seuran jäsen, voit liittyä halutessasi jäseneksi jäsenrekisterijärjestelmässä

5. ToVoLin työntekijä laittaa varaamasi välineet valmiiksi sovittuna aikana. Käyt vain noutamassa ne Venneriltä osoitteesta Kurkelantie 9.

6. Ilmoitamme sinulle, kun välineet tulee palauttaa takaisin. Palautus tulee tapahtua viikon kuluttua ilmoituksesta ellei toisin sovita. Laskutus tapahtuu välineiden palautuksen jälkeen.

ToVoLi ry vuokraamat välineet ja hinnasto

Vuokrattavat välineethinta jäsenillehinta ei-jäsenille

Levypainosetti

sisältää tangon, lukot, levypainot; 2x1kg, 2x2,5kg ja 2x5kg

3€ / vko 6€ / vko
Lisälevypainot 2x5kg 1€ / vko 2€ / vko
Step-lauta 2€ / vko 4€ / vko

ToVoLin välineiden SOPIMUS- JA VUOKRAUSEHDOT

ToVoLi vuokraa välineistöään kotikuntoiluun.

1. Jäsenkortti sekä henkilöllisyystodistus tulee esittää välineitä noudettaessa.

2. Välinevuokrasta pidätämme pantin (20e), jonka vuokraaja saa takaisin palauttaessaan välineet sovittuna ajankohtana samassa kunnossa kuin ne ovat vuokraushetkellä.

3. Mikäli välineitä ei palauteta tai ne palautetaan vuokrausta edeltävää huonommassa kunnossa, ToVoLi ry:llä on oikeus laskuttaa vuokraajalta välineen korjaus, tai mikäli korjauskelvoton, uuden vastaavan välineen summa.

4. Minimi vuokrausaika on kuukausi, ellei ToVoLi pyydä palauttamaan välineitä ennen sitä.

5. ToVoLi ilmoittaa sähköpostitse ajankohdan, jolloin välineet tulee viimeistään toimittaa takaisin vuokraajalle. Palautus tulee tehdä viikon sisään ilmoituksesta ellei toisin sovita.

6. Mikäli vuokraaja haluaa keskeyttää välineiden vuokrauksen ennen ToVoLin ilmoitusta, tulee hänen olla yhteydessä sähköpostitse tovoli@gmail.com. Irtisanomisaika on yhden viikon. Maksu peritään aina alkavalta viikolta.

6. Lasku lähetetään vuokrauksen päätyttyä vuokraajan antamaan sähköpostisoitteeseen.

7. Maksuehto 14 pvä netto, viivästyskorko 8%

Seuran jäsenyys *
Vuokraan seuraavat välineet *
Olen lukenut sopimusehdot ja hyväksyn ne *