Usein kysyttyä

MAKSUT

Voinko maksaa toimistolla maksuni kortilla?
Toimistollamme ei ole maksupäätettä, joten varaa mukaan käteistä.

Jos otan kaverin mukaan tunnille, voinko maksaa myös hänet omalla 10-kortillani?
10-kortti on henkilökohtainen joten sillä voi maksaa vain oman osallistumisensa tunnille. Satunnaisesti järjestetään tapahtumia/tempauksia joihin saa ottaa kaverin ilmaiseksi mukaan.

PAIKAN VARAAMINEN TUNNEILLE

Onko tunnille aina varattava paikka?
Sisäpyöräilytunneille pitää varata paikka. Muille tunneille riittää, että ilmoittaudut toimistolla ennen kyseistä tuntia.

Tuntia ei löydy varausjärjestelmästä. Eikö tuntia pidetäkään?
Jos tunti on varattu täyteen tai varausaika on umpeutunut, sitä ei enää näy perusnäkymässä. Valitse "näytä kaikki tunnit", näin näet myös täyteenvaratut tunnit. Inhimillisten erehdysten vuoksi on tunti myös saattanut unohtua varausjärjestelmästä. Tarkistathan siis nettisivumme etusivun ja Facebookin. Jos tuntia ei ole erikseen peruttu, se pidetään.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

En onnistu ilmoittamaan lastani haluttuun ryhmään koska hän ei ole oikean ikäinen, mitä teen?
Koitamme noudattaa annettuja ikärajoja jotta ryhmässä olevat lapset olisivat samantasoisia ja ryhmää toimisi paremmin yhdessä. Mikäli paikkoja jää vapaaksi tai niitä vapautuu ensimmäisten viikkojen aikana, voi toki eri-ikäiset lapset osallistua ryhmään. Ota tällöin yhteyttä ToVoLin sähköpostiin tovoli@gmail.com

Ryhmä johon haluaisin ilmoittautua on täynnä, mahdunko silti mukaan?
Ota yhteyttä jumpparyhmän ohjaajaan.

Olen tulossa ensimmäistä kertaa ryhmäliikuntatunnille. Mitä minun pitäisi huomioida?
Saavu ajoissa paikalle. Varustaudu mukavilla liikuntavaatteilla ja kengillä, juomapullolla ja hikipyyhkeellä.
Myös jumppamatto on hyvä olla, mutta ei pakollinen. Salista löytyy rajallinen määrä lainamattoja. Kerro rohkeasti ohjaajille, että olet ensimmäistä kertaa tunnilla.

MUUTA TÄRKEÄÄ

Saako lapsen ottaa mukaan tunnille?
Ellei tunti ole erikseen tarkoitettu sekä lapsille että aikuisille (esim. vauvajumppa) niin toivomme ettei lapsia tuotaisi saleihin. Haluamme tarjota kaikille kävijöille keskittymisrauhan tunneille emmekä halua ottaa riskiä, että lapsi satuttaa itsensä kun tunnilla liikutaan tai käytetään välineitä. Vennerillä on leikkimurkkaus johon voi jättää lapsen vanhemman vastuulla tunnin ajaksi piirtelemään tai leikkimään.