TikTokAkro

~ryhmä on täynnä

9-12 -vuotiaille (2012-2009-syntyneet) tarkoitettu tunti, jossa harjoitellaan erilaisia akrobatiatemppuja, kuten kuperkeikkoja, käsilläseisontaa, kärrynpyöriä ja siltakaatoja. Myös pari- ja ryhmäakrobatia-liikkeet tulevat tällä tunnilla tutuiksi. Kaikenlaisten akrobatiatemppujen lisäksi tunnilla vahvistetaan lihasvoimaa ja tasapainoa. Tunnilla harjoitellaan myös helppoja TikTokista tuttuja tanssikoreografioita.

Tunnin varusteina tulee olla liikuntaan soveltuvat vaatteet, vesipullo ja paljaat jalat tai jumppatossut. Pitkät hiukset pitää olla kiinni.

Harjoitukset ovat ToVoLin toimitiloissa Kyllikkisalissa sunnuntaisin klo 15.30-16.45.

Ohjaajana  Miia Koskinen, Aino Koskinen ja Laura Mäkinen

Jäsenmaksu 202220€

syksykevät
kausimaksu40€40€

HUOM!

Kävijöitä, aikuisia tai lapsia, ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten huolehdittehan että henkilökohtaiset vapaa-ajan vakuutukset ovat kunnossa mahdollisten tapaturmien varalta, kiitos!