ToVoLin johtokuntaan on haku auki! Syyskokous tulossa

22.11.2022

Kiinnostaako mielenkiintoiset tehtävät jumppasalien kulisseissa? ToVoLi hakee johtokuntaan nyt
TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA ja  RAHASTONHOITAJAA. Lue alta tehtävien kuvaukset, ja ilmoittaudu mukaan porukkaan!

TAPAHTUMAKOORDINAATTORI

Oletko taitava organisoija ja sytyt tapahtumien järjestämisestä? Seurassamme on lukematon määrä timanttisia tapahtumaideoita, mutta taustatekijä puuttuu! Toivomme tiimiimme tapahtumakoordinaattoria, joka ottaisi tapahtumajärjestäjän langat käsiinsä - kuitenkin muun johtokunnan tukemana. Kiinnostaisiko kuulla lisää? Laita rohkeasti viestiä tovoli@gmail.com ja kysy lisää!

RAHASTONHOITAJA

Olemme vuonna 2022 siirtyneet sähköiseen kirjanpitoon Akaalaisen Avista-Tilit Oy:n asiakkaaksi, jonka tuloksena rahastonhoitajan tehtävä on keventynyt aiemmasta. Nykyinen rahastonhoitaja haaveilee (ansaitusta) eläkkeelle siirtymisestä, joten nyt kaipaisimme uutta tekijää! Oletko kenties alaa opiskeleva, tai kiinnostaako muuten seuratoiminnan taloudenhoito? Rahastonhoitajana saat arvokasta alan kokemusta ja saat olla mukana pitämässä lähes 100-vuotiaan seuran toiminnan pystyssä! Kiinnostaisiko kuulla tehtävästä lisää? Laita rohkeasti viestiä tovoli@gmail.com ja kysy lisää!

ToVoLin syyskokous pidetään Toijalan monitoimihallilla torstaina 8.12. joulunöytöksen jälkeen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kokoukseen!