MyClubin käyttö laajenee

10.9.2022

Siirrymme käyttämään asteittain sähköistä MyClub järjestelmää toiminnan ja laskutuksen sujuvoittamiseksi. Seniori- ja lady-ryhmiltä ei edellytetä järjestelmän käyttöä. Tämä tarkoittaa teille jäsenet sitä, että jäsenkortit siirtyvät sähköiseksi. Jäsenkortin löydät omasta MyClubistasi kohdasta Jäsenkortti. Suosittelemme lataamaan MyClub-matkapuhelinsovelluksen, jonka löydät puhelimesi sovelluskaupasta.

Tunneillemme tullessa pyydämme kaikkia näyttämään jäsenkortin. Voit näyttää kortin puhelimella. Halutessasi voit myös tulostaa jäsenkortin paperille. Harjoitellaan yhdessä ja paikan päällä saat tarvittaessa apua. Pääasia, että saavut tunneillemme ja nautitaan liikunnan ilosta hyvässä seurassa 😊.

Kymppi- ja kausikorttien myyminen MyClub:n kautta tulee tapahtumaan myöhempänä ajankohtana.