Sykkeennostotunnit

Hyppynaru-treeni 45'

Hyppynaru-treeni on kovatehoinen treeni, jossa sykkeet käyvät korkealla ja hiki virtaa. Säännöllisellä harjoittelulla huomaat nopeasti kehityksesi. Tunti koostuu alkulämmittelystä, noin puolen tunnin hyppynaruhyppely-osuudesta sekä loppu jäähdyttelystä ja lyhyistä venyttelyistä. Varaa mukaasi hikipyyhe ja juotavaa.

Ohj. Miia Koskinen

Les Mills BODYATTACK®

BODYATTACK® on tunti jossa liikutaan vauhdikkaan, mutta helpon aerobic-koreografian tahdissa ja sarjaan kuuluvat vauhdikkaat sykehuiput. Lisenssiohjaaja kannustaa huippusuoritukseen yhdessä ohjelmaan räätälöidyn musiikin kanssa. Tällä tunnilla voi haastaa itsensä nostamaan kuntoaan tai tehdä ohjelma kevyempänä versiona. Keskiverto energiakulutukseksi tunnille luvataan yli 700kcal.

Ohj. Heli Vilpas

Les Mills BODYCOMPAT®

BODYCOMBAT® on taistelulajeista, kuten karatesta, taekwondosta, capoeirasta, nyrkkeilystä sekä Muay Thain tekniikoista vaikutteita saanut tunti. Tämä korkean intensiteetin taistelulajien innoittama treeni on täysin kontaktiton, mutta antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi mielikuvituksellisen vastustajasi kanssa. Pura stressiä, kehitä taitojasi, kasvata itseluottamustasi ja tunne itsesi voittamattomaksi!

Ohj. Hanna Kinnari

SISÄPYÖRÄILY

Sisäpyöräily on musiikilla höystettyä ja ohjaajan opastuksella tapahtuvaa sisäpyöräilyä. Sisäpyöräily on kaikkien laji, sitä voi tehdä omalla tempolla, pitää juomataukoja ja säätää vastusta omantunnon mukaan. Ryhmässä jokainen polkee oman kuntonsa mukaan hikoillen ylämäessä tai leppoisasti lasketellessa alamäkeä.

Ensikertalaisen kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä pyörän säädöissä voi mennä hetki aikaa. Varaa mukaan ehdottomasti myös pieni pyyhe sekä juomaa. Kovapohjaiset kengät sopivat parhaiten sisäpyöräilyyn ja mikäli innostut sisäpyöräilystä kannattaa sijoittaa kunnon spinningkenkiin. Näin saat maximaaliset tehot irti pyörityksestä!

TUNNILLE MAHTUU ENINTÄÄN 11 OSALLISTUJAA

Ohj. Kaisa Kinnari, Mikko Välimäki ja Jaana Kimari