Lihaskuntotunnit

Booty & ABS

Tunnin mittainen treeni muokkaa tehokkaasti alavartaloa, pakaroita ja vatsalihaksia. Treeni sisältää lihaskuntoliikkeiden lisäksi sykettä nostavia osuuksia, joiden tavoitteena on lisätä räjähtävyyttä ja nopeutta.
Tunnilla käytetään monia eri välineitä tehostamaan harjoituksia, joten saavuthan ajoissa saadaksesi kaikki tarvittavat paikallesi ennen tunnin alkua.
Liikkeet ovat yksinkertaisia mutta haastavia, jolloin saat takuuvarmasti tuntuman tarakkaan ja vatsalihaksiin!

Ohj. Miia Koskinen ja Lilja Pötry

Syke + Core

Syke on nautinnollista hikijumppaa hyvällä musiikilla ja sykkeellä. Tunnin alkuosa on tehokas intervallitreeni, joka sopii kaikille. Kohottaa kuntoa ja kehittää koordinaatiota sekä polttaa kaloreita vielä pitkään treenin päättymisen jälkeenkin. Yksinkertaiset askelkuviot on helppo oppia. Tunti sisältää hyppyjä, mutta ne ovat korvattavissa hypyttömillä versioilla. Core-osuus on ryhtiä parantava tehokas lihaskuntotreeni, joka painottuu keskivartalon vahvistamiseen. Vatsan ja selän lihasten lisäksi treenataan kuitenkin myös muita lihasryhmiä kuten pakaroita, reisiä ja olkapäitä.

Ohj. Rita Strömmer

CROSSTRAINING

Monipuolista ja tehokasta kiertoharjoittelua. Harjoituksia tehdään eri välineillä sekä kehonpainolla. Harjoitetaan hapenottokykyä, liikkuvuutta, koordinaatiota, ketteryyttä, tasapainoa, voimaa. Tavoitteena on kehittää kaikkia fyysisiä ominaisuuksia tasapainoisesti. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitusosion ja lyhyet loppuvenyttelyt.

Ulkotunneilla olisi hyvä olla hanskat.

Ohj. Mari Smått

Toiminnallinen kuntopiiri 90'

Toiminnallisessa kuntopiirissä käydään jokainen lihasryhmä tehokkaasti läpi sykeosuuksia unohtamatta. Jokainen suorittaa liikkeet omaa tahtiaan, joten tunti soveltuu kaikenkuntoisille liikkujille. Treeniin on varattu aikaa 90 minuuttia.

Ohj. Satu Talasniemi

Les Mills BODYPUMP®

BODYPUMP® on monipuolinen kestovoimatunti, jossa käytetään apuvälineenä tankoa, levypainoja ja step-lautaa. Jokainen voi harjoitella oman kuntotasonsa mukaan valitsemalla itselleen sopivat painot. Tunti sopii sekä liikuntaharrastusta aloitteleville että kokeneille kuntoilijoille. Konseptin mukaisesti ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein, jonka ansiosta kävijän on mahdollista seurata oman kunnon ja lihaskestävyyden kehittymistä.

Ohj. Heidi Keva, Hanna Kinnari ja Mikko Välimäki

MUOKKAUS

Tehokas ja monipuolinen lihaskuntopainotteinen tunti, jossa jokainen voi säätää ohjelman vaikeustasoa itselleen sopivaksi. Liikkeet suoritetaan joko lisäpainoilla tai oman kehon painolla. Tunnilla saattaa olla mukana myös aerobisi osuuksia. Sopii hyvin myös aloittelijoille.

Ohj. Laura Mäkinen

TEHOTREENI

Tehotreenissä pääset haastamaan fysiikkaasi! Liikkeet suoritetaan omaan tahtiin aikaa vastaan, joten soveltuu kaikille kuntotasoille. Tunti sisältää lihaskuntoliikkeitä lisäpainoilla sekä hyppyjä, joiden tarkoitus on kehittää myös hapenottokykyä. Tunnilla ei ole askelsarjoja.

Ohj. Miia Koskinen ja Lilja Pötry