Jäsenrekisteri

Seuran käytössä on jäsenrekisteriohjelma Hoika, johon kaikki kävijät rekisteröityvät. Sen kautta ilmoittaudutaan jäsenkaudelle, alkaviin ryhmiin (lähinnä lapset ja nuoret).

Hoika-jäsenrekisteriohjelmaan pääset tästä.

Huomioitavaa!

Kaikkien liikuntaryhmiin osallistuvien on rekisteröidyttävä ohjelmaan ja ilmoittauduttava siihen liikuntaryhmään, johon aikoo osallistua esim. "Joukkuevoimistelun alkeet kevät 2021" tai "Jäsenmaksu kaudelle 2021".

Ne kävijät, joilla ei ole mahdollisuutta internetyhteyteen eikä sähköpostia, ilmoittautuvat ja hoitavat maksunsa seuran toimistolla Vennerillä, Kurkelantie 9. Kaikki maksut toimistolla hoidetaan käteisellä tai liikuntaseteleillä!

Kävijän on hyvä säilyttää maksukuitti suoritetusta maksusta mukanaan. Kuittia (tai kuvaa maksusta) tarvitaan noudettaessa jäsenkortti toimistolta ja jäsenkorttia vastaan myydään jatkossa osallistumiskortit.

Muistathan perua varaamasi paikan hyvissä ajoin ellet pääse osallistumaan tunnille tai ryhmään. Näin kaikki halukkaat pääsevät haluamalleen tunnille/ryhmään.