Lapset ja nuoret

18.1.2020

ToVoLi ry tarjoaa lapsille ja nuorille perinteisen voimistelun lisäksi myös muuta liikuntaa, jonka tarkoituksena on lisätä lasten ja nuorten aktiivisuutta, kehonhallintaa ja voimaa, ja mikä tärkeintä: sytyttää liikunnan ilon kipinää jo nuoresta saakka!

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN RYHMIIN KÄYNNISTYY 17.8.!

Syyskausi alkaa 31.8.2020
Tällä hetkellä tuntitarjonnassa on seuraavat tunnit:

Naperojumppa   ~ryhmä on täynnä

Venneri, Jonnisali ti klo 17:00-17:45

Naperojumppa on 4-6 -vuotiaille liikunnasta kiinnostuneille lapsille tarkoitettu tunti, johon osallistutaan ilman vanhempaa tai muuta aikuista.

Tunneilla vahvistetaan ja kehitetään lasten perusliikuntataitoja: liikkuvuutta, tasapainoa, vartalonhallintaa monipuolisen liikunnan ja liikuntaleikkien avulla. Naperojumpassa harjoitellaan leikinomaisesti erilaisten välineiden käyttöä ja liikutaan musiikin mukana. Tunneilla kannustetaan toisia ja iloitaan yhdessä onnistumisesta.

Varusteina lapsella tulee olla jumppaamiseen soveltuvat vaatteet, jumppatossut tai paljaat jalat sekä nimikoitu vesipullo.

Ohjaajana toimii Lilja Pötry ja apuohjaajina Peppi Kiuru sekä Pinja Kahila


Sportakro           ~ryhmä on täynnä

Venneri, Seijasalissa pe klo 17:00-17:50

8-10 -vuotiaille tarkoitettu tunti, jossa harjoitellaan erilaisia akrobatiatemppuja, kuten kuperkeikkoja, käsilläseisontaa, kärrynpyöriä ja siltakaatoja. Myös pari- ja ryhmäakrobatia-liikkeet tulevat tällä tunnilla tutuiksi. Kaikenlaisten akrobatiatemppujen lisäksi tunnilla vahvistetaan lihasvoimaa ja tasapainoa.

Tunnin varusteina tulee olla liikuntaan soveltuvat vaatteet, vesipullo ja paljaat jalat tai jumppatossut. Pitkät hiukset pitää olla kiinni.

Ohjaajana  Miia Koskinen ja apuohjaajana Aino KoskinenSportAkrossa lapset pääsevät harjoittelemaan akrobatiataitojaan