Hinnasto

18.1.2020

ToVoLi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on tarjota monipuolisia ryhmäliikuntapalveluja Akaan ja lähikuntien asukkaille.

Yhdistystoimintaan kuuluu kiinteänä osana jäsenet sekä vuosikokoukset, joissa päätetään toiminnan päälinjat ja käsitellään seuran taloudellinen tilanne. Jäsenmaksun suuruus päätettiin syyskokouksessa joulukuussa 2020. Seuran jäsenyyden vuosihinta on kaikilta 20 €. Jokaisesta jäsenestään seura maksaa jäsenmaksun Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:lle.

Toiminnasta kerättävillä tuloilla pyritään kattamaan menot ja nämä menot pyrimme pitämään minimissään. Toimiminen vuokratiloissa on suuri kustannus, mutta koemme että se on edellytys tämän laajuiselle toiminnalle. Seuramme ohjaajat ja johtokunta toimivat vapaaehtoisesti seuran hyväksi. Vuokran lisäksi kustannuksia syntyy koulutuksista, lisenssimaksuista sekä yleisesti seuran toiminnan ylläpidosta.

Voit liittyä jäseneksi jäsenrekisteriohjelma Hoikassa. Liittyminen ToVoLin jäseneksi ei velvoita sinua mihinkään.

Jäsenmaksun maksaneille jaetaan toimistolta jäsenkortti, jota vastaan voi ostaa aikuisten tunneille 10-kortit, kuukausikortit ja kausikortit. Ilmoittautuessasi ryhmään saat laskun jäsenmaksusta sähköpostiisi, voit maksaa sen verkkopankin kautta ja kuittia vastaan noutaa jäsenkorttisi sekä ostaa haluamasi kortin toimistolta. Voit myös laskua vastaan hoitaa maksun toimistolla käteisellä/Smartum-TYKY seteleillä ja saat kortin samalla.

Toimistolla maksut voi suorittaa käteisellä tai oman kännykän pankkisovelluksella. Pyydämme hoitamaan maksut ensisijaisesti arki-iltaisin seuran toimistolle, kiitos!

OSALLISTUMISMAKSU, Aikuiset (yli 15-vuotiaat)

JÄSENMAKSU, voimassa kalenterivuoden20€
10-KORTTI, voimassa 6kk40 €
KUUKAUSIKORTTI40 €
KAUSIKORTTI, 4kk (kevät-kesä-syksy)120 €
LADY/SENIOR-ryhmä (syksy-kevät)                   30 €
10-KORTTI, opiskelija*32 €
KUUKAUSIKORTTI, opiskelija*32 €
TUTUSTUMISKERTA, päivämaksu8 €

* kortin voi ostaa toimistolta virallista ja voimassaolevaa opiskelijakorttia näyttämällä

OSALLISTUMISMAKSU, Lapset ja nuoret

syksykevät
JÄSENMAKSU, voimassa kalenterivuoden20€
Osallistumismaksu20 €20 €

Osallistumismaksu

Taaperojumppa ja Perheakrobatia

20€ / perhe

(10€ lapsi + 10€ aikuinen)

20€ / perhe

(10€ lapsi + 10€ aikuinen)

VOIMISTELU

syksy    kevät
JÄSENMAKSU, voimassa kalenterivuoden20 €
ALKEET30 €30 €

HARRASTETASO

- Prillat

- Rosetat

HARRASTEKILPA

- Gisella, Gisella Minit

100 €100 €
KILPARYHMÄT   150 €150 €

RYTMINEN

- Alkeet

60 €60 €

RYTMINEN

- Kilpa 1

- Kilpa 2

OHEISRYTMINEN

- Joukkuevoimistelijoille

50 €50 €

Hinnat ovat voimassa 1.9.2020 alkaen. Maksujen lisäksi kilpailu/esiintymisasut + joukkueasut, välineet, mahdolliset kilpailulisenssit ja siihen kuuluva vakuutus sekä kisojen tuomarisakot.

Sisaralennus (2 tai useampi lapsi samasta perheestä), ota yhteyttä tovoli@gmail.com!

HUOM!

Kävijöitä, aikuisia tai lapsia, ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten huolehdittehan että henkilökohtaiset vapaa-ajan vakuutukset ovat kunnossa mahdollisten tapaturmien varalta, kiitos!

Meillä voit maksaa myös näillä:

Smartum ja Tyky liikunta- ja kulttuurisetelit

Smartum- ja Tyky liikunta- ja kulttuuriseteleitä voit käyttää hoitaessasi maksuja seuran toimistolla. Ne käyvät niin jäsen- ja kausimaksuihin kuin myös 10-kortteihin ja kertamaksuihin.

Setelissä tulee olla selvästi kirjoitettuna ostajan nimi. Setelit ovat henkilökohtaisia!

Meillä käy myös sähköiset Smartum, TYKY-Online (ohjeet)

ePassin Sporttipassi

Eazybreak

Edenred

Eikö henkilöstöetusi ole listallamme? Ota yhteyttä tovoli@gmail.com ja katsotaan, saammeko asian järjestymään!