Uuden jäsenen tietopaketti

15.1.2023

Pääset liittymään jäseneksi ToVoLin MyClubissa. Valitse "jäsenmaksukausi 2023". Tämän jälkeen luot MyClubiin tilin ja ilmoittaudut samalla tälle jäsenmaksukaudelle. Saat sähköpostiisi vuoden 2023 jäsenmaksun 20€. Laskun löydät myös MyClubista.

Voit halutessasi asentaa puhelimeesi MyClub-sovelluksen. MyCubia voi käyttää myös tietokoneella ja matkapuhelimen verkkoselaimen kautta.

Aikuisten ryhmäliikuntatuntien aikataulut löydät täältä.

Tällä hetkellä ohjaajat myyvät jumppakortteja ennen tuntia. Olemme siirtämässä korttien myyntiä verkkokauppaan. Tiedotamme asiasta lisää, kun se on ajankohtaista.

Hinnastomme löydät täältä.

Tunneillemme ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ohjaaja lukee jäsenkortisi ennen tuntia MyClub-järjestelmään. Löydät jäsenkorttisi MyClubista.

Mahdollisista tuntimuutoksista ilmoitamme verkkosivuillamme. Muutokset löydät täältä.